Electricity Lightning

joi, 10 septembrie 2015

Eu si blogging-ul

      Draga cititorule , prin aceste randuri vreau sa iti spun o mica particica din experienta mea  in aceasta lume a blogurilor . Citeste atent si daca vrei sa spui ceva de rau, te rog gandeste-te si pune-te in pielea mea .
       Multumesc !

    Ca orice persoana care se apuca de acest "hobby" sunt nou, nu am experienta si pe deasupra e o lume noua si imi este frica de ceea ce este nou, dar ca orice om trebuie sa infrunt frica. Prin urmare daca aveti critici la adresa mea , chiar de-ar fi foarte rele, va rog sa le spuneti, aveti dreptul de a va exprima parerea, aveti liberul albitru, dar sa nu uitati, acest blog poate sa fie scris de orice cunostinta, poate fi chiar copilul tau sau bunicul, poate fi chiar vecinul. 

      Pe acest blog puteti citi despre orice de la vise la realitate, de la povesti S.F. la povesti adevarate etc. Voi puteti decide daca va intereseaza sau nu, stiu ca aveti asteptari sa scriu corect gramatical -  "credeti-ma ca si eu vreau" , dar cum am mai spus, sunt om si omul mai greseste dar mai are puterea sa si ierte . 

Abia astept sa va informez cu articole adevarate si povesti de "facut pielea de gaina'' !

SI NU UITATI  : Speak Free!

3 comentarii: