Electricity Lightning

vineri, 6 aprilie 2018

Reciclarea plasticului

Toata lumea aude din toate directiile despre reciclare, dar nici unul nu incearca macar o zi, o saptamana, cel mult o luna sa recicleze. Va  propun sa va ganditi ce ati putea realiza daca reciclati plasticul, de exemplu.

Plasticul il intalnim in proportie de 80%, painea e ambalata in plastic, mancarea congelata din magazin tot in plastic si noi nu il reciclam.

Gunoi, Container De Deseuri, DeÅŸeuri, Lari De DeÅŸeuri

Imaginati-va ca aveti puterea sa transformati plasticul in ''caramizi'' de plastic sau o placa de plastic in locul uneia de lemn, tot ceea ce folosim din lemn, metal sau alte materiale putem sa le folosim si din plastic in forma pe care o dorim.
Cand eram mici foloseam piese de lego din plastic si construiam castele si cate si mai cate.
Majoritatea se gandesc ca poluam aerul prin topirea plasticului, dar nu trebuie sa il ardem, trebuie doar maruntit, incalzit incat sa fie maleabil si presat pentru produsul finit. 

Astfel putem salva si padurile de la defrisari, pentru cei care folosesc lemnul pentru cofrare puteti sa il schimbati cu placi facute din plastic.
Acesta e doar unul din deseurile care se pot recicla, ganditi-va putin: avem puterea sa schimbam viitorul si sa ne salvam de la o planeta plina de deseuri.

Plastic reciclat + Padure Salvata = Mai Mult Oxigen Pentru Noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu