Electricity Lightning

vineri, 20 noiembrie 2015

Parfumul Deeply Yours

   EDT+ETUI60ML  

         Personal, imi place sa imi exprim personalitatea asa cum stiu eu mai bine. Nu fac ceva extraordinar sau iesit din comun, pur si simplu folosesc ceva care sa trezeasca simtul olfactiv al persoanelor din jurul meu: Parfumul Deeply Yours semnat Enrique Iglesias. Poate un parfum sa intoarca privirile dupa tine? Da, poate, mai ales cand acesta a captat notele potrivite de ingrediente, gandite special ca sa te faca sa iesi din anonimat!

        Parfumul are acea aroma spicy, tipic barbateasca, cu note de top de pepene, bergamota si piper negru, note de mijloc de frunze de viorele, mar si note de baza de ambra, casmir si vanilie, care dau viata acestuia. Masculin, plin de adrenalina, dar in acelasi timp captivant. Cred ca nu ai cum sa nu recunosti, parfumul face diferenta! Iti da increderea de care ai nevoie ca sa iesi din multime. 

         Iar acest lucru este valabil si pentru doamne si domnisoare. Pentru ca da, exista si varianta de pasiune la sticluta special creata pentru voi! Iar eu, daca as fi actor, nu as putea sa urc pe scena fara sa imbrac  rolul personajului cu care ma imbraca aroma senzuala a acestui parfum - Deeply Yours for him.

EDT+ETUI60MLFEMME

        Ce este diferit? Este un parfum pana la urma, nu? Ei bine, contopeste-ti personalitatea ta cu cea a parfumului, sa vezi ce iese! Te provoc sa iti depasesti limitele si sa iti marchezi teritoriul! Parfumul tau, regulile tale! Acum orice pasiune ai avea, indiferent de circumstante, o poti imbraca in aroma parfumului perfect! Si ai garantia ca nu vei trece neobservat.  Pentru ca e lucru cunoscut: femeile au simturile mai dezvoltate decat noi, sunt mai atente la detalii, chiar daca nu dau de inteles acest lucru, si cel mai sigur, ea pune ochii intai pe tine chiar inainte sa o remarci tu si sa incerci cumva sa o faci sa te observe!

         Nu mai ai nevoie de magie sau potiuni dubioase, nici de descantece sau mai stiu eu ce trucuri care sa te faca irezistibil. Acum tot ce iti trebuie se gaseste intr-o sticluta, eleganta dupa parerea mea. Da, domnilor, nu aveti nevoie decat de parfumul potrivit, care sa trezeasca pasiuni nebanuite in femeile de langa voi. Trucul parfumului nu va da gres niciodata! Va vorbesc din proprie experienta!

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !
          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu