Electricity Lightning

miercuri, 25 noiembrie 2015

Sa ne epilam, zic!

Da, ati citit bine domnilor! Haideti sa ne epilam si noi, pai ce, doar doamnele sa se bucure de piele fara pilozitate? Sa nu imi spuneti ca avem adepti al pieptului de urs, ca nu cred ca este cineva care se mandreste cu par pe piept mai mare decat cel din cap! Doar nu credeti ca doar vedetele de la Hollywood se epileaza, acum avem si noi la dispozitie aparatul care sa ne scape de complexe si care iti ofera o epilare definitiva : Silk`n Glide 150K !

120k_hardcase_dev-500x500 (1)s-l300

Ei, nu va mai uitati crucis, epilarea cu IPL nu mai este de mult ceva abstract si ambiguu, nici macar pentru suflarea masculina. Nu stii ce este IPL-ul? Inseamna lumina intens pulsata, iar aparatul prezentat mai sus exact asta face: epileaza cu ajutorul luminii! Nu va lasati pacaliti de culoare, aparatul o fi el mic, dar genereaza 150.000 de impulsuri HPL si este ideal pentru axila, antebrat, linia bikinilor (sper ca nu e cazul si la barbati o linie a bikinilor - poate o linie a slipilor), partea inferioara a picioarelor si chiar pentru fata! 

Silkn Glide 150K 05Silkn Glide 150K 02Silkn Glide 150K 04

Acest aparat de epilat te poate ajuta sa ai un piept fin, precum vedetele pe care le tot admiri in filme. Nu iti vine sa crezi? Pai, nu ma crede pe cuvant, convinge-te singur, dar fac pariu cu tine ca vei deveni dependent de epilarea definitiva atunci cand vei vedea cat de confortabila poate sa fie. Caci da, creeaza dependenta! Vreti un mic impuls vizual?


Va rog sa nu plangeti... Mai bine treceti la fapte, si deveniti vedete la voi acasa. Just sayin`... Diferenta ar fi ca noi, barbatii, trebuie sa insistam putin cu acest aparat, din cauza diferentelor biologice care exista intre femei si barbati, dar avand in vedere ca puteti sta in motul patului in timp ce va epilati, nu cred ca e cazul sa va plangeti de mila. Ne emancipam si noi! Ca doar aparatul poate fi folosit pe orice tip de piele, indiferent de sezon, mai pe scurt, oriunde si oricand!

silk-n-glide-b (1)

O mica recapitulare? Femeile apreciaza un barbat care se ingrijeste, epilarea nu face exceptie de la regula, nu este un procedeu obositor, aparatul fiind mic si portabil, foarte practic si usor de folosit, ai parte de piele fina pentru o perioada lunga de timp, deci este o investitie buna in raport calitate-pret, poti sa capeti look-ul de invidiat al vedetelor masculine de la Hollywood (patratelele nu vin la pachet cu acest aparat, alea se obtin prin munca asidua!).

Articol scris pentru SuperBlog 2015!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu