Electricity Lightning

joi, 8 octombrie 2015

Colop te aduce mai aproape de cei dragi

     Omul calator, fie ca pleaca in vacanta, fie ca pleaca cu treburi de afaceri si sta mai mereu plecat de acasa, simte mereu nevoia sa fie in legatura cu cei dragi. De cele mai multe ori, apelam la internet ca sa aflam vesti de la cei pe care i-am lasat acasa, dar cum ar fi daca internetul sau telefonul mobil nu ar exista, ce alternative am avea sa pastram legatura cu cei dragi? Am facut un mic joc de imaginatie si iata ce a iesit!
      Metodele traditionale de comunicare poate ca s-au demodat, dar sunt la fel de frumoase. Si aici ma refer la o scrisoare sau o felicitare, pe care o scrii cu mana ta si pe care iti asterni toate emotiile. Dar cum ar fi daca am personaliza putin mai mult aceste scrisori? Cum? Cu putin ajutor din partea celor de la Colop!

                                                                

     Daca va intrebati cum va poate ajuta o firma de stampile sa va ajute sa va personalizati scrisorile sau semnatura sau orice altceva, lasati-ma sa va explic imediat.
     Cum ar fi daca pe fiecare scrisoare ati mai pune si o stampila, cu un mesaj unic, care sa contina o urma de personalizare cu propriul text sau imagine? Suna destul de dragut, din punctul meu de vedere. Stiu ca exista multe stampile business personalizate, dar toate erau destinate exclusiv unor documente oficiale foarte importante. Dar cat de fain poate sa fie o stampila pe care sa o poti folosi oricand, oriunde?

                                     

     Acuma, nu vreau sa cred ca visez la cai verzi pe pereti, dar cred ca nu le-ar fi imposibil celor de la Colop sa creeze o stampila unica, pentru o persoana energica, asa ca mine. Si vreau sa cred ca fiecare client se bucura de un produs unic - conform cu originalul (adica cu tine). Sunteti curiosi despre ce este vorba? Intrati pe site-ul lor si veti gasi raspuns la toate : http://www.colop.ro/
    Si apropo, daca va place modelul de stampila dreptunghiulara, nu ezitati sa dati click aici : http://imagecard.colop.com/?home=1 poate va face ceva cu ochiul.

                                       

    Iar pentru personalitatile mai office, sa stiti ca pe site gasiti si tot felul de ''gadget-uri''  de ultima ora cu care sa va personalizati trusa de birou. Nu ma refer aici la cel mai performant smartphone, ci la ustensila fara de care nu ne-am putea asterne gandurile pe hartie!
    A, si apropo, daca ar fi sa ma compar cu o stampila, cred ca as fi una care ar fi mai mereu pe drumuri, calatorind!

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu