Electricity Lightning

vineri, 16 octombrie 2015

Haideti sa facem economie pentru Planeta


logo_Avizez-ENERMED IMPEX SRL

     Oare cati dintre noi, atunci cand lucram la birou, ne gandim si la consumul energetic care se risipeste in orele in care stam cu laptop-ul pornit, cand ne incarcam telefoanele smart sau cand uitam din cand in cand becul aprins mai mult decat este cazul? Eu cred ca raspunsul ar fi: prea putini! Prea putini luam in calcul acest aspect, dar nu condamn pe nimeni, cine mai are chef sa se gandeasca si la altceva atunci cand raportul trebuie predat pana la ora 4? Si totusi, chiar si cu atatea probleme pe cap, nu e pacat de toate resursele acelea care se risipesc aiurea, iar noi nu luam nicio masura de preventie? La o analiza mai ampla, aceste lucruri sunt greu de depistat, dar daca ceri ajutor calificat, atunci vei face ce trebuie! Nu stii la ce ma refer? Ma refer la Enermed Impex SRL , care ofera cele mai bune solutii in materie de termografie in constructii si ofera cel mai bun certificat energetic care exista pe piata la ora actuala. Cu siguranta stii cum este sa lucrezi intr-o cladire complet neizolata termic sau neizolata din niciun punct de vedere, iar pierderile de caldura, de energie sau mai stiu eu ce, este la ordinea zilei. Pai, daca o tinem asa, incotro ne indreptam? Nu ne gandim oare ca resursele, de orice natura ar fii ele, sunt limitate? S-ar parea ca nu multi tin cont de acest aspect, deci este cazul sa tragem un semnal de alarma! 
      Da, recunosc faptul ca si biroul meu este un dezastru! Dar incerc pe cat posibil sa diminuez pierderile: nu stau cu toate becurile aprinse in camera, nu imi las incarcatorul in priza dupa ce am deconectat telefonul samd. 
                                                   
        Poate ca uneori ne pierdem pe caile complicate ale vietii si nu stim cum sa ne descurcam cu unele domenii in care nu suntem experti, de aceea exista oameni care mai de care, cu domenii de specializare care mai de care mai sofisticate, de care tu poate ca nu ai mai auzit, dar daca dai de ele, eu zic sa nu eziti sa ceri un sfat.  Partea buna este ca Enermed Impex SRL dispune de cel mai bun auditor energetic, deoarece echipa acestora este formata dintr-o echipa de doctori cu peste 18 ani de experienta in domeniul energetic si dispun chiar si de programe foarte performante pentru calculul certificatelor energetice. Mai pe scurt, nimic nu este la intamplare cu acesti oameni. Se observa ca serviciile oferite sunt profesionale, deoarece oamenii acestia chiar iubesc ceea ce fac (si lucrul facut din pasiune este de 1000 de ori mai eficient), dispun de preturi ieftine, potrivite bugetului tau, chiar sunt rapizi in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera (in maxim 24 de ore iti elibereaza certificatul de care ai tu nevoie), ii recomanda experienta! 
       Asadar, daca tu simti ca nu iti mai gasesti locul la birou, daca a devenit prea aglomerat de firele de curent electric sau de cabluri, daca simti ca se pierd resurse importante, sfatul meu este sa apelezi la experti, ca sa gasesti o rezolvare la toate nemultumirile tale si faci astfel un serviciu, care va avea efecte pozitive pe termen lung!

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu